عشقنامه عشقنامه .

عشقنامه

پمپ موتورخانه

پمپ موتورخانه

معمولا آب گرم و سرد موتورخانه با استفاده از سيستم هاي انتقال آب معمولي به سمت ترمينال هاي سرمايشي و گرمايشي ساختمان بخصوص ساختمان هاي دو يا سه طبقه هدايت نمي شوند. به اين منظور از موتورخانه مركزي استفاده مي گردد. در چنين مواقعي از پمپ براي انتقال آب به سمت ترمينال ها استفاده مي كنند. پمپ موتورخانه با توجه به تعداد طبقات و ترمينال هاي ساختمان داراي ظرفيت و اندازه هاي مختلفي مي باشد.

تعمير پمپ موتورخانه

با توجه به مواردي كه در قسمت فوق به آنها اشاره كرده ايم، پمپ موتورخانه يكي ازبخش هاي مهم موتورخانه بشمار مي رود. پمپ نيز مانند هر قطعه ديگري ممكن است در اثر عواملي همچون عدم توجه به سرويس هاي دوره اي، استفاده بيش از حد از موتورخانه، قرار دادن پمپ در مكان نامناسب، آلودگي هاي محيطي و وجود هوا در لوله هاي موتورخانه خراب شود و نياز به تعمير داشته باشد.

در اكثر مواقع مشكل پمپ موتورخانه با يك سرويس جزئي برطرف مي شود اما چنانچه پمپ به طور كامل از كار افتاده باشد بايد نسبت به تعمير و يا تعويض آن اقدام كنيد. تكنسين هاي متخصص در زمينه تاسيسات ساختماني و تعمير موتورخانه مي توانند در چنين مواقعي به شما كمك كنند. به اين منظور مي توانيد از تاسيسات نوبهار كمك بگيريد. تكنسين هاي تاسيسات نوبهار به بررسي مشكل به وجود آمده مي پردازند و چنانچه لازم باشد پمپ موتورخانه را تعمير و يا تعويض مي كنند.

پمپ سيركولاتور

به منظور تامين آب گرم در سيستم هاي گرمايشي از پمپ سيركولاتور استفاده مي شود. پمپ هاي سيركولاتور بر اساس عواملي همچون مقدار آب دهي و مقدار فشار به چند دسته تقسيم مي شوند كه از مهمترين آنها مي توان به موارد زير اشاره كرد:

  • پمپ سيركولاتور خطي: اين پمپ ها فضاي كمي را اشغال مي كنند زيرا دهانه ورودي و خروجي در راستاي خط لوله و دقيقا رو به روي هم قرار دارند.
  • پمپ سيركولاتور زميني: در اين پمپ ها دهانه ورودي رو به بالا مي باشد و مكش پمپ از انتها انجام مي شود. ظرفيت هد و دبي توليدي در پمپ هاي سيركولاتور زميني نسبت به پمپ هاي سيركولاتور خطي بيشتر است.
  • پمپ سيركولاتور آب بند (گلند دار): در اين پمپ ها يك آب بند وجود دارد كه مانع از نشت آب به داخل و يا بيرون پمپ مي گردد. اغلب پمپ هاي سيركولاتور خطي بزرگ و سيركولاتور زميني از اين نوع مي باشند.
  • پمپ سيركولاتور بدون آب بند (گلند لس): موتور اين پمپ ها به گونه اي طراحي مي شود كه معمولا آب دورن پمپ در روتور مي چرخد و موتور را خنك مي كند.

تعمير پمپ سيركولاتور

در مواردي ممكن است بر اثر عوامل مختلفي همچون قديمي و فرسوده شدن، پمپ سيركولاتور خراب شود. در چنين مواقعي عملكرد صحيح خود را از دست مي دهد و بايد تعمير گردد. تعمير پمپ سيركولاتور توسط تاسيسات نوبهار انجام مي شود. به طور كلي خدماتي كه تاسيسات نوبهار در زمينه عيب يابي و تعمير پمپ سيركولاتور ارائه مي كند عبارتند از:

  • بررسي فشار و دماي آب
  • بررسي دماي ياتاقان ها
  • بررسي فشار آب ورودي و خروجي پمپ
  • بررسي ميزان دبي پمپ
  • بررسي آمپر الكتروموتور
  • بررسي وضيعيت صداي پمپ

تكنسين هاي تاسيسات نوبهار با بررسي موارد فوق نسبت به مشكل به وجود آمده به تعمير پمپ سيركولاتور مي پردازند.

پمپ هاي تحت فشار

پمپ هاي تحت فشار با ذخيره سازي آب با فشار مناسب، از روشن و خاموش شدن مكرر پمپ جلوگيري مي كنند. هرچه مخزن اين پمپ ها بزرگ تر باشد تعداد دفعاتي كه پمپ روشن و خاموش مي شود كاهش مي يابد كه اين موضوع مي تواند به افزايش طول عمر مفيد پمپ كمك كند.

به طور كلي از مزاياي استفاده از پمپ هاي تحت فشار مي توان به كاهش مصرف برق، كاهش استهلاك شبكه آبرساني و كاهش استهلاك پمپ اشاره كرد.

خدمات تاسيسات نوبهار

با بيش از 40 سال تجربه در زمينه لوله كشي ساختماني و صنعتي، نصب و تعمير انواع موتورخانه، نصب و تعمير پمپ موتورخانه، تعمير پمپ سيركولاتور، تعمير پمپ هاي تحت فشار، نصب انواع سرويس بهداشتي، نصب انواع پكيج، نصب انواع شيرآلات و... آماده خدمت رساني به شما مشتريان عزيز مي باشد. جهت كسب اطلاعات بيشتر در زمينه ارائه خدمات توسط تاسيسات نوبهار مي توانيد به صورت رايگان با مشاوران ما در تماس باشيد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ساعت: ۰۸:۲۵:۰۶ توسط:saman موضوع:

مخروطي (كله قندي) ترافيكي چيست و چه كاربردي دارد؟

مخروطي (كله قندي) ترافيكي چيست و چه كاربردي دارد؟

كله قندي ترافيكي

به نقل و گزارش از فروشگاه ايمني ها؛ كله قندي ترافيكي داراي طراحي مخروطي شكل بوده و از جنس پلاستيك ساخته شده است. اين استوانه ترافيكي با سطحي پهن‌تر نسبت به راس خود به راحتي در مكان‌هاي مختلف، اعم از صاف و شيب‌دار نصب مي‌گردد و استفاده از آن بسيار راحت است.  كله قندي ترافيكي به دليل ارزان و مقرون به صرفه بودن، پر فروش‌ترين استوانه ترافيكي در ساليان اخير بوده است. تنوع محصولات: https://imeniha.com/product-category/traffic-equipment/road-safety-equipment/

خريد انواع كله قندي ترافيكي

با توجه به مواد لاستيكي و پليمري به كار رفته در بافت اصلي استوانه ترافيكي، قابليت ضربه پذيري تا 20000 مرتبه را نيز دارد. اين تجهيزات ترافيكي بسيار در مقابل نوسانات دما مقاوم بوده و جابجايي و حمل بسيار راحتي دارند.

 ويژگي‌هاي كله قندي ترافيكي

استوانه ترافيكي مخروطي شكل و يا همان كله قندي بسيار مشهور و نام آشنا، با طرح و رنگ و قابليت‌هاي متنوع در اندازه‌هاي متفاوت ساخته مي‌شود.

اولين و شايد مهمترين ويژگي كله قندي ترافيكي، استفاده از دو رنگ (اصولا زرد و قرمز) براي قابليت تشخيص از فاصله دور است. اين استوانه دراندازه‌هاي مختلفي ساخته مي‌شود و عمومي‌ترين طول‌هاي استفاده شده براي توليد آن‌ها، 25، 45، 55، 65، 75 و 100 سانتي‌متر است.

كله قندي ترافيكي را در جنس‌هاي ارتجاعي و پلاستيكي مي‌سازند تا در صورت برخورد اجسام سخت، نه جسم مذكور و نه استوانه ترافيكي مخروطي شكل آسيب نبينند. عموما استوانه ترافيكي را از جنس پي وي سي (pvc) و يا ژله‌اي توليد مي‌كنند و همين امر نيز صفت ارتجاعي بودن و انعطاف پذير بودن آن‌ها را باعث شده است. در ساليان اخير انواع استوانه‌هاي ترافيكي مخروطي با قابليت تشخيص در شب نيز توليد شده است كه از آن‌ها با عنوان استوانه ترافيكي شبرنگ نيز ياد مي‌شود.

 انواع كله قندي ترافيكي

كله قندي ترافيكي و يا استوانه ترافيكي مخروطي را در يك دسته‌بندي كلي مي‌توان شامل انواع ذيل دانست.

كله قندي ترافيكي كف لاستيكي 75 سانتي‌متر: اين مانع ترافيكي استانداردترين اندازه ممكن را از حيث تجهيزات ترافيكي در سطح جهان دارد.

كله قندي ترافيكي كف لاستيكي 1 متري: اين استوانه با قابليت ضربه‌پذيري بسيار بالايي ساخته شده است و با توجه به طول يك متري خود، مقاومت بسيار بالايي دارد.

كله قندي ترافيكي ژله‌اي: اين استوانه ترافيكي به صورتي ساخته شده است كه كمترين آسيب ممكن را در صورت برخورد به وسيله مورد نظر وارد ميكند و همچنين به علت قابليت ارتجاعي بسيار زياد خود نيز در مقابل آسيب هاي وارده بسيار مقاوم هستند.

كله قندي ترافيكي تاشو: مهمترين خصوصيت اين استوانه ترافيكي، قابليت تا شدن، حمل آسان و كاهش هزينه‌هاي مربوط به عرضه آن‌هاست.

 كاربرد كله قندي ترافيكي

اين محصول از جمله تجهيزات راه ايمني ها پركاربرد بوده و در بسياري از معابر و مكان هاي عمومي و خصوصي نصب مي گردد. در ادامه عمومي‌ترين كاربردهاي كله قندي ترافيكي را به اختصار شرح مي‌دهيم.

جهت استفاده در انواع مسيرهاي ورودي و خروجي و چند راه‌هاي متصل به يكديگر

جهت استفاده در انواع مسيرهاي مربوط به ورودي و خروجي بيمارستان‌ها، درمانگاه‌ها و ديگر مكان‌هاي عمومي

جهت استفاده در پاركينگ‌هاي عمومي طبقاتي

جهت استفاده در انواع پاركينگ‌هاي مربوط به ساختمان‌هاي مسكوني با واحدهاي متعدد

جهت استفاده در مقابل ورودي پاركينگ‌ها با هدف جلوگيري از پارك ديگر خودروها

جهت استفاده در مسيرهاي در دست تعمير

 نصب كله قندي ترافيكي

نصب اين استوانه بسيار راحت بوده و اصولا به صورت دسته‌اي در مكان مشخصي گذاشته شده و احتياج به وسيله خاصي براي نصب ندارند. با اين حال در برخي از مكان‌ها براي جلوگيري از به سرقت رفتن و يا عدم امكان جابجايي توسط اشخاص مختلف، آن ها را با زنجيرهاي خاصي به يكديگر متصل مي كنند و مانع حركت و جابجايي آن‌ها مي‌گردند.

خريد كله قندي ترافيكي

در صورت تمايل به خريد انواع استوانه و كله قندي ترافيكي مي توانيد به سايت ايمني ها مراجعه نماييد. www.imeniha.com


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ساعت: ۱۰:۰۱:۲۴ توسط:saman موضوع: